Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Detalii despre găurile negre din viitorul EVE Online: Apocrypha


Într-un post pe site-ul oficial, cei de la CCP au demonstrat încă o dată cât de bine își cunosc jucătorii EVE Online și cât de pasionați sunt ei înșiși de universul pe care l-au creat.
Astfel, pentru a preveni tendința de plictiseală în New Eden, compus acum din teritorii mult prea familiare pentru majoritatea jucătorilor, noul expansion Apocrypha va aduce găurile negre, tunele imprevizibile către alte segmente de spațiu, cunoscute sau complet virgine. Găurile negre vor fi imprevizibile atât din punctul de vedere al destinației, cât și al momentului în care își vor face apariția. În plus, întoarcerea dintr-un teritoriu neexplorat nu va fi întotdeauna ușoară, și opțiunea de a folosi o altă gaură neagră ca rută de întoarcere nu va garanta că destinația va fi un teritoriu cunoscut.
Desigur, unele găuri negre ar putea duce jucătorii în teritorii inamice, sau chiar la poarta vreunui sistem 1.0, fapt care ne oferă o idee asupra posibilităților strategice ale acestor anomalii spațiale. Teritoriile virgine nu vor putea fi însă proclamate ca spațiu suveran.
EVE Online: Apocrypha va fi lansat în martie.


1 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

Gauri de vierme mai degraba... Gaurile negre sunt cu totul altceva. Nu cred ca ai vra sa treci printr-una.

Trimiteți un comentariu