Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Terminator Salvation - The Videogame preview





Jocuri dupa filme se fac en-gros,dar ma intreb cand se vor face si filme dupa jocuri,nu ca nu s-au facut pana acum,de exemplu filmul Hitman s-a bucurat de mare succes,la fel ca si seria de jocuri dupa care a fost creat.
Anul acesta se pare ca este anul meu...Filme ca Prince Of Persia,World Of Warcraft(da ati citit bine-WOW), HALO vor lumina ecranele LCD urilor noastre si vor bucura atat pe impatimitii jocurilor,cat si pe cei ai filmelor.Pffffff....de abia astept :X.
Deci,Terminator Salvation - The Videogame poarta numele celebrului film Terminator Salvation ,care asteapta sa fie lansat anul acesta.
Jocul ofera posibilitatea player-ilor sa intre in pielea lui John Connor,un luptator al rezistentei Oamenilor,impotriva masinilor net superioare ale celor de la Skynet.
Terminator Salvation - The Videogame este un RPG care se va concentra pe luptele armate, interactive impotriva dusmanilor de la Skynet,din celebrul film.Jocul v-a aduce noi personaje create special pentru joc,care au ca rol sa fluidizele si sa creeze o atmosfera asemeanea Armaghedonu-lui.

Jocul arata suuuuuper,clar o sa il joc!!!
Data lansării: 22-May-2009



2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

seamana cu Gears Of War

Cruciu Petre spunea...

da:X:X:XX:X: deaia ii tare :X:X:X

Trimiteți un comentariu