Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

The Wheelman-preview


Cred ca jocurile gen GTA incep deja sa satureze piata...uite ca anu asta mai apare inca unu care sa completeze lista de boring games.
Toata chestia care ar trebui sa aduca jocului umpic de popularitate si valoare,este aducerea lui Vin Diesel in pielea personajului principal,care ii v-a lua atat chipul renumitului actor,cat si vocea.
Astfel Vin Diesel este the Weelmen,care pus pe fuga de catre mafia din SUA,se reintoarce in Barcelona,un oras care ii trezeste multe amintiri neplacute si care acum era "infestat" si el de mafia spaniola.
Scopul tau,pdata ajuns in oras,este sa faci bandele criminale sa se bata intre ele,ca tu sa poti actiona in umbra,sa iti maresti reputatia si sa conduci in cele din urma orasul.Tema asta imi amintesc ca a mai fost dezbatuta cel putin odata,in jocul Scarface,unde Tony Montana avea exact aceeasi treaba.
Gameplay-ul pare la prima vedere atractiv,cu multa actiune:de ex poti sa incetinesti timpul,sa conduci masini,pe care apoi sa le abandonezi si printr-o saritura magnifica sa ajungi pe alta(sariturile sunt chiar reusite,desi nu par prea reale :P) si cam atat :|,de aceea te cam saturi sa faci tot acelas lucru,bineinteles ai multe questuri si eventuri la care poti participa si care poate o sa iti mai ia  din plictiseala....
In concluzie, NU CRED CA O SA-L JOC!!!!

Data lansării: 16-Feb-2009


3 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

pff,misto
gen mid town madness
dar,cum ziceai
boooring

Anonim spunea...

jocul pare tare din video.

LinkinPunK spunea...

Dupa cum se vede in film, exista un cronometru, ceea ce nu ma va satisface foarte mult, deoarece trebuie sa faci totul "sub presiune", esti obligat sa te bati cu omul x, si y in atatea minute, ceea ce nu prea iti da timp sa te distrezi.
Ar fi fost mai fain sa semene putin cu Burnout Paradise, daca nu vroiau un GTA. Ma refer la faptul ca esti liber acolo sa alegi ce vrei sa faci. Nu stiu, dar nici pe mine nu cred ca ma va tine lipit de monitor mai mult de 20 de minute.

Trimiteți un comentariu