Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Company of Heroes: Tales of Valor


Company of Heroes in totdeauna mi-a dat senzatia de calitate,de joc bine facut,pentru noi,cei care stim sa apreciem adevarata valoare a jocurilor.
Spre deosebire de titlurile precedente ale francizei, dorinţa producătorilor a fost ca în Tales of Valor să renunţe la construirea bazelor şi crearea unei armate în timpul misiunilor single-player, în favoarea prezentării unor momente eroice din timpul războiului. Una dintre aceste "poveşti" se va numi Tiger Ace, având la bază ambuscada comandantului german de tancuri Michael Wittmann asupra forţelor britanice din timpul bătăliei pentru Villers-Bocage.
Unităţile în Tales of Valor vor putea fi îmbunătăţite cu noi atribute, cum ar fi un timp mai scurt de reîncărcare sau o precizie mai bună, iar fiecare facţiune din joc va primi câte un vehicul nou.
Holman a explicat şi cum va funcţiona "Direct Fire", o noutate menţionată fugitiv în anunţul oficial. Aceasta va permite jucătorilor să preia, de exemplu, controlul turelei unui tanc şi să ţintească folosind cursorul mouse-ului, având în acest fel o precizie mai mare asupra tirului.
Producătorii nu vor permite folosirea Direct Fire în modurile clasice multiplayer, fiind însă testate o serie de moduri speciale de joc în care să poată fi folosită această facilitate.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu