Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

PURE


Lansat pe 26-Sep-2008,PURE este un joc de curse Off-Road,produs de Black Rock Studios si distribuit de Disney Interactive Studios,atat pe PC cat si pe console next-gen.
In PURE ,la putere vor fi ATV-urile,pe care le vom uza pe cele mai grele conditii de "trafic",cum ar fi:munti, paduri si mlastini.
Jocul va avea o cariera structurata sub forma unei competitii,denumite Pure World Tour, ce-i va purta pe jucatori in 7 locatii diferite de pe Pamant.
In fiecare locatie a turneului,jucatorii vor trebui sa se intreaca intre trei si sase trasee,sub forma unor curse de viteza,sprint si freestyle.Daca principala diferenta intre curse si sprint-uri consta in lungimea traseului, modul freestyle ii va pune pe jucatori sa faca diferite acrobatii prin aer, care vor fi punctate in functie de complexitate si spectaculozitate.
Va exista si un editor de ATV-uri, jucatorii avand ocazia sa prepare singuri vehiculul in cazul in care cele oferite de dezvoltatori nu-i vor satisface. Incepand cu elementele de acceleratie, suspensii si roti, pana la motoare si cadre, jucatorii vor avea ocazia sa realizeze peste 60.000 de ATV-uri diferite.
PC recomandat: CPU 3GHz, 1GB RAM, Video Card with 256MB


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu