Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Unknown first traiser


Un nume ciudat+ aproape nici un detaliu despre joc= CRED CA V-A FI TARE.
Frictional Games a lansat primul teaser din viitorul survival horror intitulat Unknown, în care se poate vedea mediul dintr-o perspectivă first-person şi posibilitatea jucătorului de a manevra anumite obiecte. Producătorul doreşte să arate starea de spirit şi stilul de joc pe care vrea să-l obţină, folosind un engine HPL2 dezvoltat intern. Uneltele de editare ale acestui engine, folosite pentru a crea acest teaser şi pe parcursul producţiei jocului, vor fi disponibile şi în varianta finală, permiţând astfel crearea de conţinut end-user.
Deocamdată nu se ştie foarte multe despre noul joc, nici măcar titlul său nu este foarte clar, lăsând loc de interpretări. Acţiunea din Unknown va avea loc în secolul 18 şi "va duce jucătorul într-o călătorie prin adâncurile nebuniei, explorând partea întunecată a emoţiilor umane". Principalul obiectiv este de a face jocul unul cu o atmosferă înspăimântătoare. Jens Nilsson, co-fondator şi sound designer, a afirmat că "au rămas o mulţime de idei neimplementate în seria Penumbra", încercând să meargă şi mai departe cu sentimentele de nelinişte din mintea jucătorului. Pe lângă atmosferă, un alt element pe care se va insista este experienţa de joc, lăsând jucătorului foarte multă libertate de mişcare. "În loc să meargă pe un drum dinainte stabilit, vrem ca jucătorii să-şi aleagă cum vor să avanseze şi cât de adânc vor să exploreze lumea din joc", a spus Thomas Grip, co-fondator şi lead programmer. Totuşi, firul poveştii nu va fi neglijat.
Unknown este programat să apară în aprilie 2010.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu