Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Field Ops preview


In urmatoarele randuri,am sa va prezint un joc care seamana extrem de mult cu seria Delta Force,serie care desi nu a avut nimic special,mie mi-a placut.
Field Ops este un mix intre un joc de strategie si un FPS(shooter) ,produs de Digital Reality si distribuit de TBA.
Actiunea are loc in Cuba,unde ,in urma unei incercari de lovitura de stat,Cuba se transforma intr-o tara macinata de razboaie civile intre luptatorii de guerilla Shining Path si armata guvernamentala. 
Mai bine organizati si mai bine inarmati,rebelii reusesc sa treaca peste "obstacolul" guvernamental si ameinta sa atace SUA cu rachete nucleare(ramase din timpul razboiului rece) daca acestia nu vor renunta la embargo si daca nu vor recunoaste noua conducere de la Havana.
Aici intri in rol tu,soldat al trupelor speciale SOG( nu stiu ce inseamna).Echipa ta este trimisa de catre Pentagon sa il prinda pe unui dintre capii acestei revolte: Shining Path.
Vor fi disponibile 4 locatii unice, peste 7 clase de soldati, vehicule si arme autentice, precum si posibilitatea de a duce lupte pe pamant, pe apa si in aer.
Chiar daca nu este foarte mediatizat, Field Ops are sanse sa reprezinte surpriza placuta a toamnei 2009.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu