Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Second Sight


Second Sight

 oferă jucătorilor controlul asupra unui personaj înzestrat cu abilităţi psihice incredibile. Jocul oferă mai multe moduri de a completa nivelurile, fie prin intermediul unor procedee secrete, împuşcături dramatice, puteri psihice sau o combinaţie a acestora trei. Abilitatea de a influenţa psihic personajele şi de a manipula după bunul plac obiecte sau persoane conferă jocului o dinamică absolut nouă.

Bântuit de amintiri, care se întâlnesc în cadrul jocului ca episoade complete, şi şocat de descoperirea propriilor puteri psihice, jucătorul îl duce pe Vattic pentru a-şi găsi trecutul şi, făcând asta, descoperă un lanţ fatal de evenimente care conduc la o conspiraţie sinistră.

  Pe măsură ce Vattic  îşi explorează prezentul şi trecutul, jocul oscilează între aceste două perioade de timp diferite, care merg pe parcursul jocului ca o naraţiune dublă. Acţiunile controlate ale jucătorului asupra trecului lui Vattic au consecinţe în prezent – permiţând interacţiuni unice între jucător şi naraţiunea jocului pe măsură ce destinul lui Vattic se schimbă.


  • Puterile telekinetice ale lui Vattic permit jucătorilor să schimbe obiecte şi să bage frica în gărzi. Pe măsură ce jocul progresează, iar încrederea în sine creşte, se dezvoltă abilităţi adiţionale, iar puterile existente se îmbunătăţesc.
  • Telekinezia de bază este îmbunătăţită, mergând mai departe de simple obiecte ce pot fi mişcate, permiţându-i lui Vattic să îşi ridice inamicii în aer şi să îi zdrobească în timp ce aceştia imploră îndurare! Această revelare a puterilor psihice face călătoria şi mai captivantă, şi invită la experimente cu noile puteri dobândite.
  • Alte noi puteri psihice sunt descoperite prin joc: Vindecarea (folosirea puterilor psihice pentru a îmbunătăţi sănătatea), Proiectare ( trimiterea spiritului în afara trupului, cu abilitatea de a poseda un alt personaj), Farmecul (joacă-te cu mintea perosnajelor, păcălindu-i că nu eşti acolo) şi Psi-blast pentru a trimite un val de şoc distructiv către inamicii tăi.
  •  Puterile psihice ale lui Vattic pot fi amestecate cu un superb arsenal de arme – există 13 arme care pot fi folosite pe parcursul jocului, inclusiv pistoale şi o puşcă cu lunetă.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu