Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Darkest of Days preview


Darkest of Days este un shooter(FPS),produs de 8monkey Labs ,care va aparea pe rafturile magazinelor in toamna acestu ai(2009).
Tema jocului este destul de interesant,nu putem sa spunem ca nu a mai avut precedent,dar totusi pare foarte atractiva.
Noutatea jocului consta in faptul ca jucatorii vor putea calatorii in timp,putand sa ia parte la batalii din ere si epoci diferite.Jucatorii vor putea sa se teleporteze in Pompei, in anul 79 d.C, in timpul eruptiei vulcanului Vezuviu, sa ia parte la batalia de la Antietam (1862), din timpul Razboiului Civil American, sau sa se arunce in transeele Primului Razboi Mondial, in batalia de la Tannenberg (1914).
De aceasta parte a jucului sunt putin sceptic,pentru ca nu consider foarte incitant sa participi la "Lupta pentru independenta a Americii" cu un lansator de grenade si cu o mitraliera,doar daca esti un maniac care ucide tot,indiferent daca este sau nu corect.
Eu unul cu cred ca acest joc o sa faca multa valva,desi tema este interesanta,iar calatoriile in timp foarte distractive,chiar mi-as dori sa trec de la o epoca la alta,dar faca armele moderne si fara nici un ajutor suplimentar.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu