Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

SAW The Video Game


Dupa cum am citit pe situl prietenilor de la GamesBlog ,vestitul film horror SAW va avea un corespondent si in lumea virtuala a jocurilor.
SAW The Video Game este primul joc horror din seria Saw ,dezvoltat de Brash Entertainment,el este asteptat sa apara in octombrie 2009.
Jocul va folosi motorul grafic Unreal 3 si va aparea pe console(PS3 si XBox)(de PC nu am vazut sa fi fost amintit).
Cum bine cred ca stiti,fiecare film din seria Saw,iti lasa un gol enervant care pur si simplu te plictiseste de la o vreme.Dar uite,jocul Saw va avea avea propriul storyline si va incerca sa raspunda intrebarilor ramase fara raspuns pe parcursul intregii serii de filme horror.
El este asteptat sa fie lansat deodata cu a sasea parte a filmului cu acelas nume,posibil tot de Halloween.
Dezvoltatorii jocului au afirmat ca lucreaza impreuna cu creatorii franchizei Saw, Leigh Whannell si James Wan, pentru a reda fanilor experienta terifianta cu care s-au obisnuit. "I WANT TO PLAY A GAME" va fi noul headline a lui Jigsaw si a jocului din 2009. 
Jocul Saw a fost transpus deja sub forma unei harti pentru mult cunoscutul Counter Strike :Source.
In VIDEO veti vede o parte din gameplay-ul incitant pe o astfel de harta !!!


2 Aici aveti voie sa comentati::

Ady spunea...

Bine ca gameplay-u ii de la Counter Strike:Source :))...Credeam ca ii de la jocu original si ma intrebam ce naiba cauta pistolu de la Tero la omu ala in mana;))

Bobo DJ spunea...

sincer e prea tare...ma uit sa vad daca il gasesc jocu....:) nice post good work;)

Trimiteți un comentariu