Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

East India Company [PC]


East India Company este un joc de strategie,produs de Encore Games si ditribuit de Lighthouse Interactive pe PC.
In East India Company, jucatorul intra in ipostaza unui guvernator al uneia dintre companii si are ca rol,crearea unui imperiu "al schimburilor" in lume.
Pentru a ajunge la apogeu,jucatorul va fi nevoit sa isi construiasca nave si sa ia legatura cu cu noi posibili negustori din alte natiuni.Conflictele si razboiul sunt inevitabile, pe timp ce puteriile europene incearca sa cucereasca mai multe "teren" asupra Indiei de est. 
Cand  flotele inamice se intalnesc,totul se lasa cu un razboi maritim de toata frumusetea,setat intr-un timp real,tactica jucatorului va fi cea care va face diferenta.East India Company combina negotul, bataliile navale si managementul intr-un mod specific. Jucatorii pot crea diferite flote si sa le trimita pe diferite rute de negot. Flotele pot avea mai multe tipuri de nave, de la nave mici de transport pana la nave militare. Cucerind noi porturi si facand upgrade la ele, cresti in rang si acumulezi puncte.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu