Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Lost Empire: Immortals


Aparut in 14-Mar-2008 Lost Empire: Immortals este un joc de strategie dezvoltat de Pollux Gamelabs pe PC.
Povestea: Intriga jocului apare in momentul in care 2 zei Enais si Bythos,lacomind dupa putere decid ca este timpul sa alunge pacea din galaxie si  sa pornesca un razboi de expansiune si dominatie totala.
Adunand multe rase puternice sub propria influenta,zeii decid ca este timpul ca si oamenii sa li se supuna,astfel razboiul devine unul cu adevarat "total".
In Lost Empire: Immortals vor exista 6 rase: Humans, Tritons, CrystalSpirits, Megalanians, Alkiths si Horde,fiecare cu caracteristici si istorii diferite.Cele sase rase se vor lupta pentru dominatia unui vast imperiu, dezvoltand tehnologii, construind nave, luptand cu inamicii si stabilind relatii diplomatice. 
Leaderii raselor vor fi folositi si antrenati ca diplomati, ingineri spatiali sau arheologi. Jocul va avea multiple harti stelare, cu pana la 5000 de sisteme de explorat, cucerit si colonizat. Jucatorii vor avea ocazia sa-si creeze propriile navete spatiale, in functie de necesitati sau buget, cu ajutorul unui editor integrat in joc.
Lost Empire: Immortals System Requirements:

Windows XP or Vista
1200MHz CPU
512 MbRAM
GeForce 4 or similar (SM 1.1)
1GB hard disk space
DirectX 9.0c
Sound card


 


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu