Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Red Faction: Guerrilla preview


Red Faction: Guerrilla este on shooter produs  de Volition  si distribuit de THQ pe Platforma PC.

Data lansării: 09-Jun-2009

Red Faction: Guerrilla este un third-person shooter open world si va fi situat din punct de vedere cronologic la 50 de ani dupa evenimentele primului Red Faction.

Jucatorii vor calatori pe planeta Marte si vor avea de infruntat o grupare numita Earth Defense Force(EDF).
Colonie miniera, planeta Marte este condusa de o organizatie cu inclinatii totalitare. Personajul principal al jocului este un miner care ia parte la o revolutie ce doreste eliberarea planetei de sub puterea EDF.

In joc vor exista o serie de arme ce vor putea fi folosite in scopuri diferite. Incepand cu pustile usoare pentru lupta impotriva soldatilor si terminanad cu explozibilii ce pot face praf majoritatea cladirilor, Red Faction: Guerrilla ne prezinta un arsenal impresionant de arme si munitii.

Cladirile vor fi distructibile, dezvolatatorii incercand sa prezinte in joc o simulare cat mai aproape de adevar a demolarilor. Cladirile se vor prabusi fie partial, peretii de langa coloanele de sustinere ramanand in picioare, fie total daca jucatorii se vor concentra pe distrugerea punctelor de rezistenta. O serie de vehicule vor putea fi conduse, de la masini de teren, la buggies si chiar la utilaje grele pentru minerit. 


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu