Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Hydrophobia


Jocurile astea despre care nimeni nu este interesat la prima vedere,ma atrag,atat pentru ca eu consider ca o baza de date de jocuri (GamesDatabase) trebuie sa fie cu adevarat completa precum si pentru ca unele chiar daca nu sunt mediatizate intens,sunt chiar bune.
Hydrophobia este un joc de aventura produs de Blade Interactive atat pentru PC,cat si pentru console.
Este interesant faput ca,jocul va folosi noul motor grafic al celor de la Blade, denumit HydroEngine, care va reda dinamica fluidelor si interactiunea acestora cu mediul inconjurator.
In centrul actiunii jocului se afla Kate Wilson,o talentata inginera de pe orasul plutitor Queen of the World.
Actiunea se desfasoara in secolul 21,intr-un scenariu fantastic,in care intreaga omenire sufera de pe urma inundatiilor produse de topirea ghetarilor si cresterea generala a apelor(asta imi aminteste de filmul ala cu Bruce Willis in care tot Pamantul era inconjurat de ape).  
Lipsa uscatului,i-a indemnat pe oameni sa isi construiasca un refugiu: Queen of the World,care era o nava uriasa,in care pasagerii au continuat sa-si duca viata in prosperitate. La aniversarea celor zece ani ai vaporului, acesta este atacat de o grupare extremista, denumita Malthusian, a carei filozofie este "Save the world, kill yourself!"


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu