Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

The Conduit preview



The Conduit este un first-person shooter futuristic dezvoltat de High Voltage Software doar pentru consolele Wii.Jocul este programat pentru lansare in America de Nord pe 23 iunie 2009,in timp ce in Regatul Unit si Australia, la 26 iunie 2009.

Dezvoltarea jocului a inceput in Octombrie 2007 si foloseste motorul grafic ‘Quantum3’, conceput de High Voltage Software special pentru Wii.Motorul grafic permite efecte cum ar fi:ciocni de cartografiere, reflecţie şi refracţie plus luciul şi detaliu de cartografiere care sunt aplicate in joc. Cei de la High Voltage Software,afirma ca acest nou motor grafic reda jucatorului experiente vizuale asemanatoare cu cele de pe PlayStation 3 si Xbox 360, in ciuda limitarii hardware a consolelor Wii.

Povestea jocului incepe atunci cand o rasa extraterestra invadeaza orasul Washington, D.C,care prin intermediul unor dispozitive ‘Conduits’(conducte) isi transporta trupele in oras.O organizatie numina ‘Trust’ il trimite pe eroul principal al jocului ‘Michael Ford’ in zona pentru a descoperii motivele atacului.

Gameplay-ul si ‘metodele de tragere’(nu uitati ca vorbim despre un joc de Wii) sunt inspirate din jocurile Metroid Prime 3: Corruption si Medal of Honor: Heroes 2.

Campania ‘single-player’ cuprinde 9 misiuni complexe,legate intre ele prin filmulete.
In ‘multiplayer’ vor fi disponibile 13 moduri de joc,9 harti diferite si 18 arme.




1 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

ce pacat ca e doar pentru Wii

Trimiteți un comentariu