Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Hearts of Iron 3 Preview


Produs si distribuit  de Paradox Interactive,Hearts of Iron 3 urmeaza sa se lanseze in Q3 2009.
Actiunea jocului va avea loc intre anii 1936-1948,adica cu putin timp inaintea si dupa terminarea WW2,jucatorii avand posibilitatea de a-si aleage orice tara vor dori ei,cu care sa participe la WW2.
In joc vor exista 3 tabere rivale:Uniunea Sovietica,Puterile Axei si Natiunile Unite ,diplomatia fiind cea care va conving jucatorii sa adere cu tara lor la una din gruparile militare amintite mai sus.
Daca intelegerile bilaterale intarzie sa apara,exista posibilitatea unei invazii,dar daca iti vei permite vei putea sa controlezi zona ta ed influenta,prin mita si santaj.
Hearts of Iron 3 va avea un nou sistem logistic si de administrare a resurselor, jucatorii trebuind sa cumpere bunuri dintr-un sistem economic complex. Tarile vor avea posibilitatea sa cumpere pana si licentele de productie, dobandind astfel dreptul de a construi vehicule si vapoare care apartin altor tari.

Fortele care au abilitatea de a cerceta armele nucleare vor putea sa le si foloseasca, spre deosebire de jocurile anterioare unde armele nucleare nu puteau fi folosite.


2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

ii frumos...dar care sunt partile lui anterioare?

TYREX spunea...

1,2,Doomsday,Armagedon.
il astept cu nerabdare ... pe 6 august apare....

Trimiteți un comentariu