Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Stalin vs Martians [PC]


Cand am vazut titlul acestui joc am bufnit de ras si m-am gandit imediat la Taica' Stalin.
Jocul  produs de Dreamlore si distribuit de Mezmer Games este un RST(strategie) plin de culoare care urmeaza sa se lanseze in 20-Apr-2009 .
Partea pe care nu o gasim in cartile de istorie(si anume invazia extraterestrilor din Siberia in 1942),a fost facuta "public" de rusii de la Mezmer Games,prin Stalin vs Martians.
In acest joc,mai marele blocului comunist,Taica' Stalin-cum obisnuiesc sa-i spun,decide ca este cazul sa se ocupe personal de acesta "invazie" a omuletilor verzi,intr-o misiune strict secreta.
Priducatorii spun ca jocul este foarte simplu,tot ce trebuie sa faci este sa distrugi navele extraterestre cu ajutorul trupelor pamantene si sa colecţioneze provizii lăsate în urmă de invadatori. Acestea reprezintă fie bani şi medicamente, fie sunt upgrade-uri pentru armament, viteza de deplasare şi puterea de atac ale oamenilor. Nu e nimic de construit şi întreţinut, ci doar de distrus.
Daca sunteti curiosi sa deveti cum arata jocul,urmariti gameplay-ul urmator:


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu