Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Tom Clancy's H.A.W.X - REVIEW



In sfarsit un joc care m-a facut sa stau ore intregi sa il joc. Tom Clancy's H.A.W.X este un joc doar si despre avioane de lupta din timpurile noastre. Jocul iti ofera posibilitatea de a te juca si On-Line ceea ce iti va spori abilitatile de joc. Daca doriti sa jucati on-line puteti accesa www.garena.com (jucatorii de dota stiu asta), va download-ati client-ul garena si va creati un cont dupa care incepe distractia. Misiunile sunt aproximativ usoare pe modul incepator dar care vor fi din ce in ce mai dificile. La fiecare completare a unei misiuni ti se acorda un anumit numar de experienta si cu aceasta experienta vei avea un anumit level. Dupa numarul punctelor acumulate de-a lungul misiunii ti se vor da avioane noi, tipuri de munitie noi si bineinteles misiuni noi. Jocul are si modul Free Roam in care te poti plimba cu avionul si poti face cascadorii cat vrei tu pe platformele hartilor pe care le-ai "deblocat". Grafica este ametitoare. Avioanele sunt extraordinar de bine create, lumea de la o inaltime de 2000 de metrii ti se pare reala. Gameplay-ul este bineinteles unul foarte rapid, in care actiunea se desfasoare la limita. Eu de obicei, intentionat sau nu, in timpul actiunii tot timpul eram cu capul in jos. Probabil ca poti sa controlezi avionul mai usor, sau poate is dereglat eu, dar in fine nu asta conteaza, ci sa termini cu succes toate misiunile. Un mic sfat daca vreti sa nu fiti dezamagiti din punct devedere grafic: nu mergeti aproape de apa. De la inaltime o sa vi se para superba, dar cand ajungi jos o sa vezi ca nu se misca deloc. e doar o textura multiplicata. ne-animata. Jocul este de o calitate foarte buna, vi-l recomand cu un Joystick pentru o experienta mai buna si o sa aveti o satisfacere mai deplina. Bineinteles ca nu pot sa va cer un PlayStation 3 si un Plasma TV de 300". S-a descurcat de minune si pe un monitor LCD de 17". Cei care au Windows Vista aveti in folderul in care s-a instalat un executabil al jocului cu "_dx10". Are ceva improvements la render si la lightning effects. Multa bafta.


5 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

am jucat hawx,pana mi-a amortit mana, este destul de bun daca stai sa il analizezi in comparatie cu alte jocuri

Big D spunea...

De obicei alte jocuri cu avioane cum e acesta nu prea are actiune, sau multe sunt sf-uri cu navete spatiale si bla bla bla. Poate asta il face atat de placut publicului.

Cruciu Petre spunea...

si mie mi-a placut mult

Anonim spunea...

cum iau si io hak pt bani ca nu stiu :D ?

Anonim spunea...

loati id meu ionutz_boss03 si vb pe mes plzzzz :D ;)

Trimiteți un comentariu