Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Killing Floor preview


Killing Floor este un shooter co-op produs de Tripwire Interactive pe PC.
Actiunea jocului are loc in Londra(oras care intareste ideea de horror),unde un grup de pana la 6 oameni au ca scop curatarea orasului de monstri "rasariti" in urma unui experiment esuat.
Jocul promite sa fie mult mai spectacului,atat din punct de vedere al gameplay-ului cat si din punctde vedere al graficii,fata de Left 4 Dead.
Jocul va dispune si de modul single player.Aici,jucatorii vor avea in inventar nu mai mult de 12 arme cu care sa le faca fata hoardelor de monstri care vor rasari de unde nu te astepti.
Exsita 9 tipuri de monstri,care,prin efectul ZEDtime vor putea "muri cu incetinitorul".
Killing Floor va fi complet configurabil, jucătorii având posibilitatea să aleagă dificultatea nivelului, să seteze manual numărul hoardelor de monştri sau chiar să îşi definească hoarde favorite. În plus, cei de la Tripwire vor oferi şi un SDK (Software Development Kit), ce va permite crearea de moduri şi de niveluri noi. Titlul va fi disponibil si pe Steam.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu