Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Assassin's Creed 2 Preview


Assassin's Creed 2.Au aparut primele detalii despre Assassin's Creed 2 si cum cred ca va asteptati jocul va contiuna sa fascineze jucatorii cu inca un titlu.
Desi se pare ca nimic nu a fost confirmat pana acum,jocul va pune la dispozitia noastra o mare varietate de arme,inclusiv capacitatea de a dezarma un inamic si de a folosi arma impotriva lui.
Locatia se va schimba,chiar daca orasele medievale din Orientul Apropiat au fost extraordinar de frumoase si de detaliate,producatorii au ales sa schimbe umpic atmosfera si astfel au ajuns in Italia anului 1476.
Este foarte interesant,deoarece Italia acelui ai este in plina Renastere,iar arhitectura cladirilor acelei perioade ,este extraordinara.Vom avea ocazia sa pasim chiar si in atelierul lui Da Vinci,de asemeanea vom avea ocazia sa intalnim personaje istorice,precum  Machiavelli şi familia Medici.
În Assasins's Creed 2 vom avea posibilitatea să înotăm, dar şi să folosim unele dintre aparatele lui Da Vinci, cum ar fi maşina de zburat prezentată în trailer. Jocul va oferi 16 tipuri de misiuni şi va dispune de un sistem de notorietate, care va decide modul în care personajele din joc se vor purta faţă de jucători.
Daca doriti mai multe informatii,va invit sa vizitati ScrewAttack.com,care a publicat o lista completa cu ceea ce vom gasi nou,in Assassin's Creed 2


3 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

te iubesc

Cruciu Petre spunea...

=)))

Anonim spunea...

va fi extraordinar

Trimiteți un comentariu