Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Dark Void preview




Dark Void este un joc de actiunea dezvolat de Airtight Games si Capcom pentru console si poate si pentru PC (stire neconfirmata).
Povestea jocului se invarte in jurul unui om obisnuit,care se trezeste tras printr-o gaura neagra,intr-un univers paralel.
Desi sa te "evapori"din lumea reala pare un lucru stresant,partea si mai proasta este ca au facut-o si altii innaintea ta care au declansat un razboi de guerila in acel univers paralel,aparent pasnic.
Treziti intr-un adevarat infern,jucatorii nu vor avea altceva de facut decat sa apuce prima arma care le cade in mana si sa supravietuiasca.
Inamicii din Dark Voidau poarta numele de "The Watchers" si sunt reprezentati de o rasa extraterestra care a locuit pe Pamant acum cateva milioane de ani.
Partea prosta este ca acesti extrateresti au fost "expulzati" si ei printr-o gaura neagra tocmai in universul in care jucatorii vor nimeri in Dark Void.
Jucatorii vor avea un sistem de upgrade al armelor apropiat cu cel din FallOut 3 si vor putea de asemenea sa isi dezvolte inventarul urias de accesorii indispensabile in acel univers.
O chestie interesanta,pe care o sa o vedeti si in video,este faptul ca jucatorii vor putea sa se foloseasca si de un jet pack,fapt care le va deschide noi orizonturi de exploatat si noi moduri de lupta(vedeti in video).


3 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

cel mai tare joc al acestui an...
ii chiar mai bun decat dark sector

Cruciu Petre spunea...

intr-adevar cred ca o sa fie bun

Anonim spunea...

prea putine misiuni sa mor .. si daor 6 are daoua in colo ... ori cum marfa jocu lam terminat la normal :) nam chef sa il termin si la alelante :)

Cine are hack travian buzz me (Alias_2032@yahoo.com) ofer cont filelist + Steam cu liceenta + invitatie xplor torent + program de cnp bucuresti. daca nu va place mai negociem:)

Trimiteți un comentariu