Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Dead Rising 2 preview




Dead Rising 2 este un nou joc in care personaju’ principal se lupta sa supraveituiasca luptandu-se cu multi…nu,foarte multi zombie!!! Jocul va fi dezvoltat de ‘Blue Castle Games’ si distribuit de catre ‘Capcom’ pentru Wii, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2 si PC.
Gampeply-ul este similar cu cel din ‘Dead Rising(prima parte)’.Chuck Greene fiind eroul principal al jocului,se confrunta cu zeci de zombie in incercarea de a indeplini misiuni specifice.

In confruntarea lui cu zombie,Chuck va putea folosi orice arme doreste.Incepand de la:pumni,legume,bate de baseball,cutite,chiar si ursuleti de plu, ajungandu-se pana la drujbe,motociclete chiar si la arme(mai pe scurt-cam tot ce gasesti intr-un mall,cazino sau pe strada).Deci...distractia este asigurata!!! 
Producatorii vor sa ofere ceva nemaintalint pana acum.Asa ca nu mai putin de 6000 de personaje diferite(foarte posibil zombie) să se plimbe în acelasi timp prin cazinourile jocului. Pentru acest lucru vor folosi un software numit Mental Mill, iar calitatea grafică a jocului va rămâne neafectată de numărul mare de personaje.

In acest moment jocul este in plina dezvoltare dar producatorii ne-au asigurat ca echipa care lucra la joc isi va respecta termenu’ si el va iesi pe piata anul viitor.(undeva prin Martie-Aprilie 2010).


2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

nu o aparut cumva pe PlayStation 3?

Anonim spunea...

In 2010...

Trimiteți un comentariu