Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Republic: The Revolution [PC]


Urmând căderii puternicei Uniuni Sovietice, Republica Novistrana se află la limita colapsului, şi numeroase facţiuni se luptă pentru putere. Începând cu nimic mai mult decăt o mică bază de susţinere locală, provoacă statul şi construieşte o facţiune naţională suficient de puternică pentru a elimina Preşedintele şi a impuner o nouă Republică…absolut necesară.

  • Ridică-te la putere cu ajutorul politicii, afacerilor, crimei, religiei sau forţei militare. Fii cât de neîndurător sau de plin de compasiune vrei, dar aminteşte-ţi că fiecare alegere pe care o faci are consecinţele şi repercursiunile sale.
  • Şase alte facţiuni vor face tot ce le va sta în putere pentru a te opri şi a prelua controlul. Cel mai formidabil este preşedintele, care va folosi orice mijloace pentru a păstra puterea.
  • Convinge, angajează şi recrutează toate tipurile de specialişti (de la generali în armată până la staruri TV şi episcopi) pentru cauza ta, sau foloseşte metode mai puţin etice precum spălarea creierelor sau şantajul pentru a-ţi atinge scopurile.
  • Influenţează mulţimea prin intermediul susţinătorilor cheie folosindu-i pe aceştia pentru a instiga la fapte. Sute de acţiuni captivante şi diverse pentru a comanda şi a orchestra de la întruniri vaste şi scandaluri la lovituri secrete ale poliţiei  şi ştiri propagandiste. Mai pe scurt, orice are importanţă din punct de vedere al influenţei poate fi făcut.
  • Dezvoltat de un motor grafic extrem de avansat: “Totality”. Capabil să redea un număr nelimitat de poligoane în timp real în fiecare cadru, permiţând ca milioane de poligoane să fie folosite la modelarea fiecărei clădiri sau personaj dacă este necesar.
  • Fă zoom pe imagine pentru a putea viziona de la peisaje citadine de poveste la detalii fine oriunde în lume (de exemplu, o petală a unei flori).
  • Efectele speciale cu adevărat artistice, inclusiv surse nelimitate de lumină în timp real, umbre proprii, efecte meteorologice şi modele materiale bazate pe fizică.
  • Toate cele de mai sus permit ca acţiunile să fie realizate uimitor, cu o calitate de cinema, iar camera de filmat de mare acurateţe prinde momente cheie din fiecare acţiune.
  • Simplitatea şi prietenia jucătorilor sunt scopurile cheie.Va fi introdusă o interfaţă intuitivă bazată pe context cu icon-uri minime pe ecran şi taste control . Scopul este acela de a crea o apariţie învechită manualului virtual.
  • Folosirea tehnicilor inovative de limbă maternă pentru a înlocui numerele  jucătorilor şi statisticile cu cuvinte.
  • Cel mai bogat mediu simulat existent. Jucătorii vor fi fascinaţi de rangul şi profunzimea simulării unei tări întregi.
  • Nivel al detaliilor revoluţionar; tehnicile inteligenţei artificiale vor permite miilor de cetăţeni să locuiască în oraşele din Novistrana. .
  • Fiecare cetăţean va avea o rutină detaliată care cuprinde serviciul, vizitarea prietenilor, cumpărăturile, şi evenimeltele sportive. De asemenea, fiecare individ va avea propriul set de credinţe, emoţii, aptitudini şi loialitate care vor guverna comportamentul, producând reacţii realiste şi consistente la situaţiile care apar pe parcursul jocului.


2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

de unde pot sa il iau ?


memo mic

Cruciu Petre spunea...

ai aici un demo,daca iti place cumpara-l

http://computergames.ro/ro/downloads/viewitem/id/4248/name/republic-the-revolution-demo.html

Trimiteți un comentariu