Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

4X4 Hummer-preview


In general,nu ma prea dau in vant dupa jocurile cu masini,mai ales cu masini gen Off-Road,dar pentru ca unora poate li s-ar parea interesant un joc de acest tip,am decis sa ii fac putina "reclama" pe blog. 
4X4 Hummer este un simulator off-road,in care jucatorii pot sa conduca diferite categorii de SUV-uri ale celor de la General Motors in diferite locatii ale lumii,de ex :Marele Canion,Crimeea,Egipt,Islanda si inca cateva :D.
Jucatorii vor putea sa foloseasca o gama variata de SUV-uri,ale companiei General Motors,dintre care amintim: Hummer H2 SUT, Hummer H2 SUV, Hummer H3 SUV,Hummer H1 Alpha, impreuna cu alte modele SUV cum ar fi :Saab 9-7x SUV, Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Trailblazer GMC Envoy GMC Yukon.
Clar,jucatorii isi vor putea testa cunostinelele,in alea condusului pe teren accidentat,de aceea va recomand sa folositi un volan cu vibratii,astfel condusul v-a fi mai real.
Jucătorii au control complet asupra tuturor  caracteristicilor vehiculelor 4x4,cum ar fi cutia de viteze,navigarea prin GPS,centru de blocare diferenţial,dispozitivele de remorcare,inaltimea masinii si controlul presiunii pneurilor,deoarece numai asa,jocul va putea sa va verifice abilitatile voastre de a conduce pe unele dintre cele mai dificile terenuri din lume.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu