Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

DiRT 2-preview




Daca,atunci cand spui Racing,ta gandesti numai la NFS,pot spune despre tine ca esti ca un cal cu obloane la ochi,care nu vede decat inainte si numai ce vrea.
Desi seria NFS conduce detasat in sfera jocurilor Racing,nu inseamna ca este cea mai buna serie de jocuri cu curse de masini...Vechiul "dusman" al seriei NFS :Colin McRae incearca sa sparga dominatia acestora si aduce in plin plan noi jocuri,care sa concureze cu Need For Speed...DIRT este cel mai bun exemplu de luat in considerare...lansat in 2007 a devit usor si rapid,cel mai mare rival al francizei amintite mai sus...datorita graficii,sistemului de damage si a diversitatii masinilor si a terenurilor jucabile.
Acum este randul lui DIRT 2 sa continue succesul inceput de DIRT si sa detroneze pe "cei a caror nume nu trebuie pronuntat",adica NFS =)).
Colin McRae: DiRT 2 va cuprinde o lista contemporana de evenimente off-road ,si ii va plimba pe jucatori prin cele mai provocatoare locuri in care se desfasoara curse de masini.
Acest tur in jurul lumii,ii va aduce in prim plan ce cei mai experimentati piloti de masini de curse,in noi locatii de desfasurare,cum ar fi :canioane,jungla si chiar si pe terenuri de fotbal.
Alimentat de cea de-a treia generatie a Enginului Grafic EGO,Colin McRae: DiRT 2 v-a beneficia de noi moduri de tuning si damage a masinii,cat si de noi moduri grafice care dau o mai mare claritate a jocului.
Cat despre multiplayer,cei de la codemasters au promis ca va fi cel mai interactiv multiplayer(de categorie racing) jucat pana acum.
Nu ne ramande decat sa asteptam data lansarii sa sa trecem in colectia proprie si acest joc...


4 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

dirt este mai presus de NFS de 100 de ori

Anonim spunea...

Salut!ma roadea curiozitatea si ma-m gandit daca imi poti spune cum pui o imagine in asa fel incat sa nu o incarci din PC?

Cruciu Petre spunea...

daca esti editor...asa cum sunt eu :D...ai optiunea sa uploadezi o poza...acolo poti sa alegi: -o uploadezi din calculator
-sau cauti pe net o poza si dai linkul catre ea...astfel o sa iti apara pe blog,dar adresa ei este a sitului de pe care ai luat-o!!!
iti recomand sa iti uploadezi din calculator pozele cada ai blog :)

Anonim spunea...

multumesc de raspuns

Trimiteți un comentariu