Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

BattleForge-preview


EA se pare ca vrea sa monopolizeze piata de tot,cu jocuri de toate categoriile,BUNE sau FOARTE RELE,sau cu unele MEDIOCRE,dar cu un brand de traditie.
Daca ne uitam putin in trecut vedem ca EA are in spate o experienta de 27 de ani,care teoretic ar fi trebuit sa ii asigure suveranitatea pe pietele internationale de jocuri...Dar jocurile lansate in ultimii ani,de o calitate indoielnica si setea de a conduce singura piata de jocuri,nu numai ca i-a adus antipatia publicului larg,dar a reusit sa creeze chiar "partizani" ,care lupta impotriva brandului Electronic Arts,pe toate marile forumuri din intreaga lume.
Totusi,EA continua sa se mentina pe primele locuri,in materie de game development,fapt ce demonstreaza ca nu prea este afectata de "sabotajele" celor care le sunt "antipatici".
BattleForge,este un joc de strategie real-time fantasy online.Spre deosebire de alte titluri asemănătoare, armatele în BattleForge vor fi recrutate prin intermediul unor cărţi de joc colecţionabile, ce vor putea fi câştigate, cumpărate sau obţinute prin schimburi, jocul urmând să încludă un mod cooperativ de joc, ghilde, cât şi un sistem robust de comerţ.
Descriere:Pentru muritorii prinsi in conflictul dintre zeii nebuni si uriasii antici,singura sansa de supravietuire este aliarea.
Utilizand forta focului,a inghetului,a naturii si a umbrelor,oamenii mai au acum o sansa de supravietuire,cu care sa treaca peste acest hop,care il reprezinta zeii si uriasii.
Acum,cand eroii oamenilor au crescut in puteare,este sansa lor de a demonstra ca si oamenii au un cuvant de spus in aceasta lumea fantastica,in care au fost prinsi in cercul de interese alea altor creaturi.

Data lansării: 24-Mar-2009


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu