Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

FlatOut 2 [PC]


Conţinând o versiune îmbunătăţită a motorului fizic original şi piste pentru curse şi mai rapide, FlatOut 2 se laudă de asemenea cu o mulţime de îmbunătăţiri, sporiri şi adăugări care fac din acest joc o experienţă unică. De două ori mai multe vehicule, un mod de carieră mai sofisticat, medii pentru curse adiţionale, un număr dublu de piste; de două ori mai multe mini-jocuri, precum şi mult solicitatele moduri multiplayer sunt doar câteva dintre opţiunile noi incluse în FlatOut 2.

Trage tare în acest joc de curse pentru a avea suprema onoare de a fi cel mai plin de noroi, cel mai mortal pe pista de maşini şi cel mai rău de pe străzi.

Cu peste 5000 de obiecte distructibile pe fiecare pistă precum şi cu 40 de părţi deformabile la fiecare maşină, interacţiunile fizice din jocul de curse iau proporţii nemaiîntâlnite, cu elementul distructiv influenţând tactica jucătorilor aşa cum nu a mai făcut-o niciun joc de acest tip de pe piaţă. Cu un mare accent pus pe cauzarea distrugerilor pe pistă, stimulată prin oferirea recompenselor, jocul devine mai frenetic ca niciodată. Piloţii vor trebui să intre în maşinile oponenţilor, să vandalizeze scenele, în acest fel umplând pista cu tot felul de obstacole. Totul în încercarea de a-şi scoate oponenţii de pe pistă, permiţând colectarea de performanţe maxime şi de bonusuri în bani, şi în acelaşi timp concentrându-se la propria cursă în încercarea de a trece primul linia de sosire.

Şi cu popularele mini-jocuri Rag Doll de la primul FlatOut, care revin mai bune ca niciodată cu 12 evenimente Rag Doll, un Campionat Rag Doll precum şi cu suport online pentru Rag Doll-uri, FlatOut 2 este făcut să fie cel mai mare şi mai distrugător joc de curse al anului 2006.

* Includerea unui Mod Campionat îmbunătăţit. Mai multe cupe, cu diferite nivele de dificultate, fiecare cupă conţinând o serie de curse în care jucătorul concurează pentru a acumula bani şi puncte.
* Moduri multiplayer online pentru toate formatele, versiunile PS2 şi PC pentru prima dată! Până la 6 jucători pe PS2 şi 8 jucători în Xbox şi PC
* Moduri multiplayer offline în toate formatele cu ajutorul ecranului fracţionat pentru maxim 4 jucători
* Motor fizic îmbunătăţit pentru o senzaţie şi mai reală
* Condu cu viteze năucitoare pe pistele rapide cu boost cu nitroglicerină
* Oponent Ai îmbunătăţit. Fiecare pilot AI are acum propriul său caracter, biografie şi personalităţi din lumea curselor
* Itemi bonus deblocabili, pentru prima dată fiind incluse maşini bonus, Campionate şi Arene de tip Destruction.
* Situat în Statele Unite (originalul era situat în Europa)
* 34 de vehicule, spre deosebire de numai 16 existente în jocul original
* Tipuri adiţionale de maşini, inclusiv Muscle cars, Sports cars, Pickup Trucks şi Compacts (originalul conţinea doar Muscle cars)
* Includerea unui garaj , pentru a-i permite jucătorului să deţină mai multe maşini
* Număr crescut de medii pentru curse, inclusiv Marele Oraş, LA Storm Drains, Rocky Mountain Forest, Câmpuri cu cereale şi Deşert
* 60 de combinaţii de piste, peste cele 36 din jocul iniţial
* Rute alternative incluse pentru prima dată, folosite chiar şi de AI.
* De două ori mai multe Arene tip Destruction Derby (şase, spre deosebire de numai 3 în jocul original)
* De două ori mai multe mini-jocuri Rag Doll (12 în comparaţie cu 6, în original)


8 Aici aveti voie sa comentati::

Big D spunea...

Se anuntza bubuialaaa !!!

am si eu nevoie de jocul asta !

Anonim spunea...

ii net superior peste Need for speed...din toate punctele de vedere...EA sucks.

Cruciu Petre spunea...

ii super..uitati-va la minutul 4:11 de la video ... =))))

Big D spunea...

Anonim, sunt total contrar parerii tale. EA este una dintre cele mai puternice si mai bune producatoare de jocuri video. Si pot sa zic ca EA este in top cu cea mai buna tehnologie. Faptul ca nu in toate produsele profita in plin de capacitatile lor, asta e altceva.

Anonim spunea...

lam mai avut o data dar a tr sa imi bag windosul din nou sa styty ca e marfa
e super mannnn

Anonim spunea...

sunteti nebuni

Unknown spunea...

de unde descarc jocul asta?

Unknown spunea...

de unde downloand jocul sta pls datimi un link

Trimiteți un comentariu