Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Diablo 3-preview


Unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2009 este cu siguranta si Diablo3,care impreuna cu Starcraft2 continua sa se lase asteptat de catre fanii din intreaga lume.
Blizzard a confirmat lansarea lui Diablo 3 dupa Starcraft 2 si chiar a incercat sa tina sub cheie data oficiala a lansarii.Unele guri rele sun ca jocul ar fi doar in faza incipienta si ca nu va fi lansat pana in 2010,deoarece timpul acordat lui Starcraft2 lasa urmari asupra atentiei fata de celelalte jocuri aflate in proiect.
Chiar daca jocul nu este inca "finisat",nici macar in versiunea Beta,continui sa cred ca cei de la Blizzard vor face o treaba buna cu Diablo3,nu doar de dragul de a continua seria,ci mai degraba pentru a satisface jucatorii fideli,care platesc si joaca inca Diablo2 pe serverele Blizzard...
Povestea:
Acţiunea se va desfăşura la 20 de ani după evenimentele din Diablo 2. Mephisto, Diablo şi Baal au fost înfrânţi, dar Worldstone-ul a fost de asemenea distrus, iar acum forţele Răului ameninţă din nou Tristram. Jucătorii vor putea alege una dintre cele 5 clase de eroi disponibile (printre care Barbarian şi Witch Doctor) folosind item-uri, vrăji şi abilităţi pentru a înfrunta hoardele de demoni.
Diablo 3 va fi bazat pe un engine nou 3D, ce va beneficia de aportul sistemului fizic Havok, mediul înconjurător fiind interactiv şi distructibil, producătorii incluzând capcane şi obstacole atât pentru jucători, cât şi pentru monştri. De asemenea, sistemul aleatoriu de generare a nivelelor va fi din nou prezent, alături de un sistem de quest-uri refăcut.


4 Aici aveti voie sa comentati::

Cruciu Petre spunea...

diablo 3 v-a fi mult mai bun ca alte RPG-uri...
va fi jocul anului,daca se lanseaza!!!

Anonim spunea...

Nu va depasi starcraft 2,nu are cum.Oricat de promovat va fi.

Big D spunea...

StarCcraft 2 e Strategy Game !
Diablo 3 e RolePlaying Game !

Nu inteleg cum poti compara 2 genuri diferite de jocuri. Poate motivatia ta este ca esti un fan mai mare StarCraft decat Diablo si de aici se subintelege.

Anonim spunea...

va fi clar jocul anului :D

Trimiteți un comentariu