Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

X-Men Origins: Wolverine preview


Trebuie sa recunosc ca niciodata nu mi-a placut X-men,poate doar X-men Evolution de pe Cartoon Network,unde eroii principali erau niste adolescenti...probabil ma identificam mai usor cu ei...
Primele 2 parti ale seriei X-men: X-Men: The Official Game si X-Men Legends 2: Rise of Apocalypse,nu au impresionat pe nimeni,desi producatorii au sperat ca publicitatea produsa de film,le va propulsa in Box Office-ul industriei de jocuri,la fel ca si pe filmul cu acelas nume.Da pe cine incercau ei sa pacaleasca? :| . Acele jocuri nu erau decat niste caricaturi ale jocurilor adevarate,prost programate si cu niste animatii si detalii grafice de anii 90... Bullshit ...
Poate,poate acum vor reusi sa dea "lovitura" cu acest nou titlu.Nu pot decat sa le urez succes(stiu ca nu au avut parte de el) si sa sper si eu odata cu ceilalti jucatorii ca un titlu ca X-Men nu va mai fi pangarit cu niste jocuri de asa slaba calitate.
In X-Men Origins: Wolverine jucatorii vor fi pusi in pielea lui Wolverine,personaj puternic,cu schelet din adamantium obtinut in urma unui experiment,plin de ura,singuatic si dornic de razbunare.
Proiectati in lumea dinaintea actiunii propriu zise a filmului,jucatorii vor trebui sa isi dezvolte simturile animalice ascunse in jucatorul condus de ei si sa isi vaneze si sa isi ucida dusmanii,in cautarea adevarlui despre trecutul lui Wolverine.
Dezvoltandu-si calitatiile de luptator,pe parcursul povestirii,Wolverine va putea sa isi foloseasca ghearele din adamantium in cele mai stranii situatii,astfel el va putea sa isi proiecteze inamicii la mare distanta sau sa ii taie in multe bucatele de carne si os...totul depinde de combinatia de taste a jucatorului.
Pe langa tehnicile de batalie,Wolverine va putea sa isi dezvolte propriul mecanism de regenerare,astfel in urma unei batai cu un dusman,puterile personajului isi vor revenii rapid.
Inca nu am vazut nici un gameplay al acestui joc de aceea o sa pun doar trailerul oficial in video-ul de mai jos.


1 Aici aveti voie sa comentati::

Cruciu Petre spunea...

Unofficial system requirements are:

Cerinte de sistem

OS: Windows XP Sp2/Vista Sp1
Processor: Pentium D @ 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+
Memory: 1 GB for XP/2 GB for Vista
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 256 MB (Shader Model 3.0+)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

Trimiteți un comentariu