Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Stormrise-preview


Stiu ca am fost foarte entuziasmat de aparitia jocului Halo Wars pe care,normal,producatorii l-au facut numai pe console.Spun "normal" intr-un mod ironic,pentru ca aceste console incep sa castige tot mai mult teren pe piata,in detrimentul PC-urilor,si poate este chiar normal,pentru ca mai bine dai 500% pe o consola PS3 decat sa bagi mult mai multi bani in fiecare an pe PC upgrades.
Sa revenim la joc...Halo Wars mi-a starnit atentia,admiratia si chiar curiozitatea.L-as incerca problema sta in faptul ca lipsa unei console Xbox imi limiteaza dorintele :P.
Asemanator cu Halo Wars este Stormrise,care spre bucuria mea are si o varianta pe PC,pe langa cele de console.
Stormrise ofera fanilor un RST(strategie) clasic,imens si dramatic amestecat cu acele provocari,care sa-i aduca oricarui jucator inapoi acea constiinta de Gamer,care poate s-a alterat cu alte jocuri de "duzina".
Experimenteaza stresul campului de batalie,conducandu-ti trupele din prima linie,în loc de tradiţionala modalitate de a controla unităţile desprins dintr-un punct de vedere.
Stormrise permite, de asemenea, unităţilor de a fi comandata din aer, de-a lungul acoperisurilor, de pe suprafaţa pământului şi chiar din subteran ,acesta idee de "vericalitate" introduce multiple straturi de gameplay,care trebuiesc folosite in creearea unui avantaj strategic.
Experienţa este sporită de un simplu sistem de control,încă eficiente, adaptat special pentru console, care permite uşor unitatea de selecţie, de navigare rapidă şi precizie de implementare.
PovesteaSetaţi pe un pământ uscat şi lipsit de culoare, devastat de un eveniment catastrofic care a avut loc cu secole în urmă, Stormrise ii aduce in prim plan Echelon şi Sai doua grupari armate care se lupta intre ele pentru supravietuire intr-o lume ostila si nelocuibila.
Descendenti ai unor rase foarte evoluate tehnologic,populatia Echelon-ului reuseste sa supravietuiasca catastrofei hibernand...în timp ce Sai, un grup de mai multe triburi, există,deoarece au învăţat să se adapteze la împrejurimile noului mediu.
Dupa ce au evoluat,fiecare intr-un mod diferit,diferentele dintre cele doua factiuni, au stimulat ura dintre cele doua rase si astfel viitorul planetei atarna de un fir de ata .


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu