Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Huxley-preview


 Un joc care mi-a atras atentia,din multitudinea de jocuri prezentate la E3 2008 a fost Huxley.
Nu sunt un mare fan al mmog-urilor(defapt MMOFPS),dar marimea acestui joc(care este chiar colosala-dupa cum veti vedea in video),m-a facut sa ii acord putina atentie si poate chiar cateva ore din viata mea,ca sa ii incerc calitatile.
Huxley este un masiv shooter multiplayer online,elaborat de către studioul H-Studio,detinut de firma internationala de entartament WEBZEN Inc.
Actiunea in Huxley are loc intr-o lume post apocaliptica,in care oamenii au suferit mutatii si s-au divizat in 2 rase:Sapiens si Alternative.
Motivul bataliei dintre cele 2 rase este supravietuirea,dar si "Lunarites" o forma noua de energie,pe care ambele tabere o doresc si cu care acestia isi vor salva rasa.
Nevoiti sa lupte impotriva unii impotriva celorlalti,Sapiens si Alternatives,sunt dispusi sa isi sacrifice fiecare om,pentru scopul final:Dominarea lumii si castigarea energiei "Lunarites".
Noile tehnologi de creeare a jocului sigur o sa va atraga imediat atentia,iar marimea colosala a acestuia n-o sa va lase sa va plictisiti nici macar 1 minut.
Jocul promite multe,este capabil chiar sa duca pana la 5000 de jucatori pe un singur server.
Lansarea jocului a avut loc in 30-Jun-2008,dar  nu reusesc sa il gasesc nicaieri,poate nu am cautat unde trebuie,sau poate exista doar de cumparat...o sa ma interesez...pentru ca,Jocul Chiar Merita.
Urmariti cu atentie Video-ul pentru ca este interesant!!!


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu