Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

The Godfather 2 [PC]- preview


Nu am jucat prima parte a seriei The Godfather,de aceea o sa imi limitez parerile.Am auzit ca a fost foarte reusit si foarte jucat,deci ramane sa vedem daca si acesta continuare a sa,va "da lovitura".
Povestea: Dupa ce au fost promovati de catre Michel Don Corleone,jucatorii vor putea,in Godfather 2 sa se extinda in alte orase.In timp ce isi vor cladi o familie puternica,numeroasa,prin diferite activitati legale si ilegale,ei vor avea ocazia sa incerce sa detina controlul asupra activitatiilor orasului.
Pentru ca jucatorii sa isi cladeasca mai usor imperiul,producatorii au introdus The Don’s View ,un mod inovativ de vedere a lumii,care ii va ajuta pe acestia sa de dezvolte mai usor.
Folosind The Don’s View,playerii vor putea sa isi construiasca,apere si extinda activitatiile criminale si de asemenea sa arunce un ochi asupra familiilor rivale,care vor incerca sa le ia locul.
Jucatorii vor fi de aseamenea invatati sa devina niste experti ai crimei organizate:ei vor invata sa organizeze atacuri,sa angajeze oameni,sa-si apere teritoriul si sa isi promoveze cei mai buni oameni.
Fiecare membru al familiei va avea un anumit skill,la care odata si odata va trebui sa apelezi,de exemplu: uni vor fi experti in demolari,altii in incendieri,altii vor fi mecanici,doctori si multe altele.
Jocul pare interesant,si Data lansări idestul de apropiata 10-Apr-2009 ma face sa cred ca o sa il joc..
Haideti cu totii sa fin Nasii Romaniei!!!


5 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

sunt nerabdator...de abia astept sa apara

Cruciu Petre spunea...

si eu...chiestia asta cu mafia chiar ma atrage

Anonim spunea...

the godfather 2...povestea continua

Cruciu Petre spunea...

Cerinte de sistem

AMD Athlon (64) 3500+2.20 GHZ 3 GB Ram DDR2 800 Mhz ATI HD2600 512 mb

Anonim spunea...

am o intrebare cum sa il gasesc pe cel care are clestele ca nu stiu va rog spunetimi la id g.gabitza48

Trimiteți un comentariu