Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Ce trebuie să faci ca să câştigi respect în Left 4 Dead (top de achievements pentru PC)


Valve a publicat o statistică a achievement-urilor obţinute de jucătorii de Left 4 Dead pe PC (datele au fost culese prin Steam). Dacă vreţi să vedeţi pentru ce se acordă un achievement în acest genial FPS co-op al creatorilor seriei Half-Life, aruncaţi o ocheadă aici.

Performanţa de care cei mai mulţi jucători s-au dovedit capabili a fost “Drag And Drop”: să salvezi un Survivor din limba unui Smoker înainte să primească vreun pic de damage. Pe locul doi se situează “Brain Salad”, adică 100 de headshot-uri reuşite. Apoi urmează “Tongue Twister”, să omori un Smoker care te-a prins cu limba. (Cred că celor care n-au jucat Left 4 Dead le sună cam ciudat relaţia asta promiscuă între jucători şi limbile Smoker-ilor.)

La polul opus, nimeni nu a reuşit încă să obţină “Zombie Genocidest”, adică să omoare 53595 de Infected. Foarte puţini au ajuns la “What Are You Trying To Prove” (să supravieţuiască tuturor campaniilor pe Expert), sau “Nothing Special” (să supravieţuiască unei campanii în care nici un Survivor să nu ia damage de la Special Infected).

În caz că joacă vreunii din voi Left 4 Dead, poate că acest top v-a stimulat ambâţul şi veţi intra în joc cu +5 la adrenalină şi reflexe. Staţi cu ochii pe acel “Zombie Genocidest”.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu