Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Jumpgate Evolution-preview


Succesul inregistrat de MMOG-ul EVE ONLINE a trezit interesul producatorilor pentru acest gen de jocuri.
Lumile uriase,pe care le poti explora + miile de moduri de upgrade si dezvoltare, fac din aceste jocuri niste "monstri" online sugatori de bani...bani pe care noi,sau cei carora le place sa isi piarda timpul "out of earth" ii cheltuie pe ele.
Jumpgate Evolution iti permite sa te asezi comod in cockpit-ul unui nave spatiale si sa navighezi lejer cu ajutorul mouseu-lui prin spatiul extraterestru,pana in cele mai indepartate colturi ale acestuia.
Ca jucator,vei avea ocazia sa iti alegi planeta de origine,dintr-un numar de 3 planete:Solrain, Quantar, sau Octavius si sa avansezi prin lupte,questuri,comert si misiuni gen puzzle.
Printre noutăţile ce vor fi introduse se numără o nouă interfaţă, o grafică îmbunătăţită substanţial, un nou AI, noi misiuni, un sistem PvP avansat cât şi o economie bazată pe cerere şi ofertă. Jucătorii care doresc să participe în beta-test se pot înscrie pe site-ul jocului.
Data lansării: 23-Sep-2009 


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu