Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Secret Service-preview


Incep preview cu un Pfffffffffff apasator,provocat de modul in care se produc jocurile in zilele noastre.
Se pare ca nu mai conteaza faptul ca jocurile lansate,trebuie sa fie de o anumita calitate,atat din punct de vedere al modului de programare,cat si din punct de vedere al story-line-ului abordat sau graficii,tot ce conteaza in zilele de astazi este BANUL,care procurat in cantitati din ce in ce mai mici,creeaza adevarate blocaje.
Oricum,se pare ca termenul "oldies but goldies" o sa il auzim din ce in ce mai des,prin simplul fapt ca jocurile din ziua de astazi nu se ridica la standardele noastre,ale jucatorilor experimentati care au vazut de toate...dar ce sa facem,daca ei vor sa satureze piata,sau poate sa isi incerce norocul,nu au numai decat...
La Secret Service m-am referit,daca cumva nu v-ati prins...jocul mertia toata dezatentia voastra (cred ca am inventat un cuvant :P) si simplul motiv pentru care am ales sa il pun pe blog a fost faptul ca am nevoie de o baza de date solida,care sa cuprinda cat mai multe jocuri.
So,Secret Service are loc în Ziua Inaugurării în Washington D.C. Un atac extremist a fost lansat împotriva Casei Albe - securitatea a fost compomisă şi este neclar cine este prieten sau duşman. Nu este timp de negocieri, când eşti lovit din umrbă şi aruncat în liniile inamice pentru a-i proteja pe conducătorii naţiunii. Acţiunea are loc în zone celebre şi în împrejurimile lor, inclusiv în Marină şi Forţa Aviatică.
Intr-un cuvant(defapt 3) THIS GAME SUCK'S !!!


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu