Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Dovezi ştiinţifice că dacă joci Guitar Hero / Rock Band ai şanse să ajungi muzician


Deseori, jucătorii de Guitar Hero sau Rock Band sunt ridiculizaţi pentru faptul că nu folosesc instrumente adevărate, iar chitările de jucărie la care zdrăngăne cu patos arată cu atât mai ciudat când sunt folosite de gameri solizi, bărboşi, peste 20 de ani. Dar s-ar părea că această experienţă îi ajută pe jucători, bărboşi sau nu, să-şi dezvolte potenţialul de a cânta la instrumente adevărate.

Cel puţin asta e concluzia pe care au tras-o cei de la Guitar Center cu ancheta lor în care 67% din cei care joacă aceste jocuri bazate pe ritm au răspuns că e foarte posibil să se apuce de un instrument în carne şi oase, în vreo doi ani. Mai mult, 81% din gamerii luaţi la trei păzeşte au afirmat că Rock Band şi Guitar Hero i-au motivat să le ceară celor apropiaţi să le cumpere un instrument adevărat cu ocazia sărbătorilor ce se apropie.

Vice-preşedintele executiv de la Guitar Center, Norman Hajjar, a explicat cum e cu acest cerc virtuos: “Majoritatea jocurilor vând fantezie, dar Guitar Hero şi Rock Band vând un vis care poate fi împlinit. Aceste jocuri sădesc un scop realizabil în inima gamerului şi asta, în acelaşi timp, ne ajută în afacerea noastră.”
(Stirea apartine sitului games-database.blogspot.com)


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu