Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Wanted: Weapons of Fate-preview


Se pare ca succesul inregistrat de cei de la Warner Bros cu filmul WANTED i-a determinat pe acestia sa se orienteze si asupra publicului larg din industra jocurilor.
Trebuie sa recunosc ca imi este mai usor sa vorbesc despre un film,decat despre un joc...mai ales daca filmul se numeste WANTED...si mai ales daca am pentru cine sa scriu...Asa poate o sa ii atrag din nou atentia lui Floryan,de pe FilmeTari.com =))...
Filmul Wanted,m-a surprins in mod placut si sincer sa va spun chiar ma asteptam la o reprezentare al lui intr-un joc...
Dupa experiente nefericite cu jocuri create dupa filme celebre,gen Transformers si Iron Man,pot sa spun cu mana pe inima ca nu mai am asa mari asteptari de la acest gen de jocuri,pentru ca practic ajung sa fiu dezamagit de calitatea lor si sa imi pierd incredearea in acest fel de productii!!!
Totusi,cei de la Warner Bros si producatorii jocului(cei de la Grim),promit ceva antrenat,nou si pe placul tuturor...asta ramane de vazut... ;)
Bazat pe action-thrilerul Wanted,in care au jucat actori celebrii,precum:James McAvoy, Morgan Freeman,Angelina Jolie...Wanted video game promite sa impresioneze publicul cu acelas stil vizual fantastic ca si blockbuster-ul amintit mai sus.
Wanted: Weapons of Fate continua povestea eroului Wesley Gibson,exact dupa terminarea filmului,astfel producatorii s-au gandit sa exploateze noul capitol lasat liber de film,in care Wesley isi continua "meseria" de asasin in sanul organizatiei “The Fraternity.”
Jocul pare intr-adevar bun,cu multe noi modalitati de gameing...pe mine m-a impresionat faptul ca poti sa curbezi traiectoria gloantelor pistolului tau exact ca in film,astfel vei putea sa iti lovesti inamicii de dupa ziduri sau poti sa arunci in aer diferite canistre cu materiale inflamabile din spatele unor masini...
De asemeanea lupta corp la corp cu inamicii mi s-a parut extraordinara,cu multe tehnici de doborarea a inamicilor...astfel,nu ai cum sa te plictisesti cu aceste lupte.
Data lansării: 24-Mar-2009




5 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

filmul o fost mortal...sper ca si jocul sa fie la fel de bun :D

Cruciu Petre spunea...

multumesc ca ai fost primu si ai spart gheata...
asteptam si pe altii cu comentarii :D

Anonim spunea...

filmul super...jocul super

Anonim spunea...

se face film dupa wanted :O lol nu stiam....
de abia astept :X

Anonim spunea...

super calumea jocu

Trimiteți un comentariu