Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Fallen Lords:Condemnation [PC]


Fallen Lords:Condamnation iti va purta pasii dincolo de moarte.Renunta la viata si accepta misiunea ce-ti va fi incredintata.
Daca alegi sa lupti de partea Luminii,intruchipand un inger,te vei alatura Armatelor Raiului in lupta impotriva Intunericului,pornind de la rangul de simplu soldat pentru a deveni,in final,unul dintre alesi,Campionul Ingerilor.
Va trebui sa conduci atacurile Cavaleriei Virtutii,sa dezlantui puterea Sabiei Adevarului asupra lighioanelor Intunericului,sa lupti pentru a aduce lumina in lume si sa-i lichidezi pe dusmanii Dreptatii.
De mult ori depasite numeric,dar niciodata in retragere,armatele ingerilor,avanseaza precum o furtuna dezlantuita,curatand pamantul de umbrele ce acopera cele mai intunecate cotloane ale Lumii de Apoi.
De vei alege insa Partea Intunecata,vei deveni o lichea a Diavolului,care va incerca sa foloseasca orice mijloc pentru a imprastia haosul si dezolarea peste Lumea de Apoi.Ucide ingerii si subjuga sufletele mortilor pentru ca acestia sa ingenuncheze in fata ta si sa devina sclavii eterni ai Lordului Intunericului.
Avanta-te intr-un razboi in care,pe parcurs,vei ajunge sa controlezi masinarii de razboi din ce in ce mai puternice si sa conduci armate din ce in ce mai numeroase,captureaza ingeri si converteste-i la Intuneric.Iar cand Fortele Intunericului se vor aduna in jurul tau in formatie completa,abia atunci te vei confrunta pentru prima oara cu inamicul pe care va trebui sa-l invingi pentru a obtine control absolut asupra unei lumi transformate pe veci in haos.
Daca insa nici Lumina,nici Intunericul nu reusesc sa puna capat razboiului,de ce nu te-ai alatura sufletelor din Purgatoriu,armata oamenilor morti de mult,care vor lupta pentru libertatea si regatul Omului?
Comanda creaturile mitice ale Lumii de Apoi in lupta,invinge-i pe Ingeri si Diavoli deopotriva si vei deveni "the Fallen Lord,stapanul Lumii de Apoi"
Mortii ti se vor alatura in marsul catre victorie pe jos,calarind uriase bestii insetate de sange si manuind arme nemaivazute.
Armata oamenilor are de infruntat,inamici puternici,insa vointa si curajul lor sunt de neegalat.


3 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

lol ce tare ii:O

Anonim spunea...

Nu l-am gasit pe torrent..imi spui te rog de unde sal iau ???

Cruciu Petre spunea...

inca nu a aparut

Trimiteți un comentariu