Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Kane & Lynch Dead Men [PC]


Kane & Lynch: Dead Men este un joc de actiune co-op care descrie drumul violent si haotic parcurs de doi oameni, un mercenar nemilos si un psihopat sub medicatie, pentru a recupera o importanta cantitate de diamante.

Povestea lui Kane incepe ca o viata normala, consultant pentru cateva companii si tata a doi copii.
Viata sa ia o intorsatura dezastruoasa cand fiul sau ii gaseste pistolul si se impusca. Neputand sa faca fata sentimentului de vina, acesta pleaca din tara pentru a incerca sa-si refaca viata. Kane nu reuseste, iar dupa sase ani il gasim ca fiind unul dintre cei mai apreciati mercenari.

El este cooptat intr-o organizatie interlopa, denumita The Seven, care-i asigura un trai decent in ciuda regulilor foarte dure. In ultima sa misiune pentru The Seven, dupa 13 ani, Kane da gres. Intreaga sa echipa este omorata, el reusind sa se salveze. Incercand sa fuga catre Panama, autoritatile reusesc sa-l captureze, iar dupa un proces scurt este condamnat la moarte.

Lynch este un fost lucrator din Detroit. El sufera de schizofrenie si se afla intr-o stare a bolii care necesita o medicamentatie severa. Are pierderi de memorie, iar intr-o zi, cand ajunge acasa, isi gaseste sotia omorata. Nu isi aduce aminte sigur daca el a comis crima sau nu si are mustrari de constiinta, insa justitia crede ca boala sa este doar o acoperire si-l condamna si la moarte.

Povestile celor doi se unesc intr-un autobuz al penitenciarului care-i ducea catre locul executiei. Autobuzul este atacat de membrii organizatiei lui Kane, iar ceea ce parea a fi o operatiune de salvare se dovedeste de fapt a fi o operatiune de rapire. Membrii The Seven il ameninta pe Kane ca ii vor asasina fiica, daca nu recupereaza diamantele pierdute in ultima operatiune. Lynch este prins la mijloc si este obligat de cei de la The Seven sa-l urmeze si sa-l ajute pe Kane pentru a-si indeplini misiunea.

Jucatorii vor prelua rolul lui Kane, Lynch fiind controlat de calculator sau de al doilea jucator in modul co-op. Personalitatile celor doi sunt total diferite. In timp ce Kane este un mercenar subtil si bine pregatit, Lynch reprezinta un adevarat pericol atat pentru sine cat si pentru cei din jur.

Kane va angaja la randul sau alti mercenari pentru a reusi sa recupereze diamantele. Daca la inceput reputatia lui Kane de a-si fi lasat echipa in urma nu-i permite sa angajeze decat oameni fara experienta, pe parcursul jocului gradul de profesionalism al celor cu care va colabora va creste treptat.

Cerinte sistem :

MINIMUM :
OS: Windows XP SP2
Processor: Intel Pentium 4 2.5Ghz or AMD Athlon XP 3000+
RAM: 1GB
Hard Drive: 7GB
Video Card: 128 MB NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better

RECOMANDAT :
OS: Windows XP SP2
Processor: Intel Pentium 4 2Ghz or AMD Athlon XP 1800+
RAM: 1GB
Hard Drive: 7GB
Video Card: 128 MB NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better
Other: Needs update.
Online Multi-player: Broadband Connection required
Drive: Quad-speed (4X) DVD-ROM drive


2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

ii super jocul...mi l-am cumparat imediat dupa lansare...a meritat :D

Cruciu Petre spunea...

"ii super jocul...mi l-am cumparat imediat dupa lansare...a meritat :D"

Bravo..eu nu am avut atata noroc...dar am jucat hitman blood money,care seamana leit cu kane and linch...

Trimiteți un comentariu