Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Precursors [PC]


Ucrainienii de la Deep Shadows,care ne-au fiert sangele-n vene cu Boiling Point:road to Hell,au anuntat deja precursorul acestuia.
Precursors,v-a folosi o versiune noua a"faimosului"engine grafic Elite pe care vecinii nostri de peste Delta il ridicau in slavi,desi pe mine m-a lasat mai rece ca nisipul de pe Insula Serpilor.Cine stie,poate data viitoare imi creste si mie putin tensiunea.
Jocul va teleporta jucatorul intr-o regiune vasta si neexplorata a spatiului,pe care o va strabate la bordul unor uriase crucisatoare spatiale.Acesta va trebui sa vaneze pasageri clandestini care se ascund prin ungherele navei si sa lupte impotriva piratilor spatiului,in timp ce laserele brazdeaza vidul dintre nave.Planetele pe care eroul nostru isi face cumparaturile sunt,insa ceva mai pasnice.Aici se va putea socializa cu bastinasii,provocandu-i la un schimb de pumni si se va putea relaxa in compania erbivorelor,folosindu-le pe post de tinta.
In rolul acestui erou fara nume,jucatorul se zbate sa supravietuiasca intr-un conflict dintre dintre doua rase dominante,pe parcursul a 250 de misiuni diferite, in care orice actiune sau decizie ii poate influenta iremediabil soarta.Un comerciant priceput devine contrabandist,un vanzator de recompense nemilos devine cunoscut,iar un cuceritor de profesie stapaneste nenumarate planete.
In Precursors,totul pare a fi liber.
Libertatea de miscare va fi chiar mai mare decat in Boiling Point,Precursors facand un semnificativ pas  inainte in aceasta directe,oferindu-ne un intreg univers ce poate fi exploarat in nestire.
Nu vor lipsi revoltele de la bordul navei,luptele crancene impotriva altor nave ce pot atinge fantastica lungime de 10 km,dar nici confruntarile "mano a mano".
Orice,numai sa nu ne aduca aminte de "fantasticul si imersivul: Boiling Point,generator de plictiseala si de prea putin impresionantul Elite


4 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

tare jocu...da cand apare ?

Cruciu Petre spunea...

nu pot sa spun o data de lansare...pt ca nu am gasit nicaieri

admin spunea...

Q2 2009

Anonim spunea...

ste cineva un activation key pt precursors

Trimiteți un comentariu