Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Mount & Blade [PC] -preview


O sa  ma crizez daca mai vad odata pe undeva ,scris Mount & Blade.Chiar daca poate o sa imi ies din minti cu acest post,o sa satisfac cererea "publicului" si o sa adaug pe blog acest "joc",care se pare ca apare pe toate siturile de Gameing la sectiunea "ENTER HERE FOR GOOD GAMES"....Bullshit!!! this game suck's,and we suck because we play it:P!!!
Jocul,dupa parearea mea,se claseaza printre cele mai slabe aparitii ale acestui an,desi publicitatea imensa tinde sa ne faca sa credem contrariul...poate unora le v-a placea,mie sigur nu...so...Don't buy!!!
Acum urmeaza o parte de BLA BLA BLA:::::::
Mount & Blade este un RPG single-player, dezvoltat de turcii de la TaleWorlds si distribuit de Paradox Interactive, incepand cu luna septembrie 2008.

Actiunea jocului are loc in evul mediu, iar accentul este pus pe luptele pe cai, un aspect mai putin intalnit in jocurile dezvltate pana acum. Mount & Blade ii duce pe jucatori in tinutul Calradia, un loc in care razboiul atrage o serie de mercenari, cavaleri si aventurieri, veniti pentru o cauza morala sau doar pentru a face avere. In Mount and Blade, jucatorii vor putea controla un singur personaj, intr-un joc in care se pune accentul mai mult pe realism decat pe elemente fantastice.

Jucatorii vor putea alege una din urmatoarele forte: Wadian, Rhodok, Vaegir, Khergit sau Nord Armies si vor putea lua parte la lupte pentru glorie si renume. Acest lucru, pe langa invatamintele din carti, va creste majoritatea skill-urilor si va ajuta la dezvoltarea personajului. Pentru a acoperi anumite lipsuri, Mount & Blade va da posibilitatea jucatorilor de a recruta sau angaja soldati NPC. Banii se vor face prin comertul cu diferite marfuri intre orase sau sate. Asedierea castelelor, oraselor si satelor va fi o metoda prin care se pot castiga noi teritorii si bogatii.


6 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

wtf is wrong with this game ???:|

Cruciu Petre spunea...

"wtf is wrong with this game ???:|"


Toate is "wrong"!! =))

Anonim spunea...

e genial jocul. Cand iti dai cu parerea, in mod normal o si argumentezi.

Anonim spunea...

"Bla Bla Bla-ul" e copiat dupa computer games iar jocul este de nota 10.Inca ceva,tu esti cam dus .Ce publicitate imensa ma?Alea sunt opiniile jcuatorilor terminatule nu e nici o publicitate imensa.Jocu e facut de 2 oameni sot si sotie si e publicat d cei de la paradox.Taota lumea zice ca jocu e d nota 10 si tu nu ca nu e asa?Pai dc nu iti place?Argumenteaza ca dee vorbit prost toti "stie ".

Cruciu Petre spunea...

@anonim este parearea mea...daca nu ai observat este un blog personal...eu imi exprim parearea,daca tu esti prea ratat sa iti dai seama te rog sa nu mai comentezi.
eu joc jocuri pe calculator inainte ca tu sa te fi nascut...spun aceasta intr-u cat nu cred ca ai mai mult de 13-14 ani :)

daca nu iti place ce gasesti aici esti liber sa iesi ;)

Cruciu Petre spunea...

am uitat sa precizez ca daca nu scri corect nu o sa iti mai accept comentariile...acolo la voi in craiova pe strada traian demeterescu tot oameni ca tine is?

Trimiteți un comentariu