Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Blazing Angels 2 Secret Missions preview


Blazing Angels 2 Secret Missions este un joc GREU,nerecomandat pe PC....cel putin,nerecomandat pe un PC-urile care nu sunt dotate cu un gamepad  sau joystick.
Eu l-am jucat cu tastatura si mouse-ul si mi-am dat seama pe propria piele de ce jocul a fost creat initial doar pentru console...
POVESTE:Creatorii acestui titlu au dotat ‘Blazing Angels 2: Secret Missions’ cu vreo 50 de aeronave care n-au trecut niciodata de portile aeroporturilor in care au fost ascunse. E vorba despre Gotha Go 229, DH Vampire F Mk 1, Me-163 ‘Komet’, Meteor si alte cateva bestii care iti vor da rapid aripi.
Actiunea intensa a fost pregatita deasupra unor puncte de atractie pentru fanii genului: Cairo, Himalaia, Piata Rosie din Moscova, Alpii Elvetieni si, bineinteles, China. Singurele griji pe care esti indreptatit sa ti le faci, sunt in privinta armamentului. Uita de mitraliere pe afet si gloante sincronizate cu paletele motoarelor. Acum vorbim de arme experimentale din vremea respectiva, ceea ce include mitraliere de calibrul foarte mare si rachete cu ghidare TV. 
Video-ul este destul de interesant,VEDETI PAREREA UNOR JUCATORI STRAINI DESPRE ACEST JOC.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu