Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Left4Dead VIDEO Review


Conceptul este simplu, daca am 4 clisee horror: un biker, un veteran de razboi, un functionar public negru (cred ca el o sa moara primul) si o printesa rasfatata, de ce sa nu fac un joc. Sincer de la Rezident Evil 4, nu am prea dat cu ochii de un horror game bun, acuma nu ma apuc sa ridic in slavi Left 4 dead, nu e cazul, are si el lipsurile lui, dar are acel ceva care lipsea genului.
Mai exact, cooperarea, da ati auzit bine, cooperare. Jocul este un mix reusit de Half Life 2 Source engine si Horror, are tot ceea ce ii trebuie unui joc de gen sa faca tam tam, si tam tam o sa faca. Genul horror a avut ceva probleme in ultima vreme, jocurile de acest gen fiind aspru criticate, fie ca sunt prea liniare sau prea pline de actiune, uitandu-se de elementul horror. Cei de la Valve cred ca au reusit, in buna parte, sa rectifice o mare parte din aceste probleme, conferind jocului o aiura mai iesita din comun si extrem de originala.
INTREGUL REVIEW IN VIDEO REVIEW



0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu