Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Warhammer Online: Age Of Reckoning preview


Warhammer Online: Age of Reckoning (WAR) este urmatorul MMORPG ce va fi lansat de EA Mythic pe data de 18 septembrie 2008. Jocul graviteaza in jurul lumii conflictuale din Warhammer Fantasy, a celor de la Games Workshop, in care cele doua forte, Order si Destruction, se vor lupta pentru suprematie.

Fortele vor avea cate trei armate in Warhammer Online (WAR), fiecare avand cate patru categorii de cariera.

Order reprezinta fortele binelui si are trei armate in componenta: Dwarfs, Empire si High Elves.

Dwarfs este o rasa pe moarte, ale carei radacini se trag din Lumea Veche. Ei au fost decimati de inamicii lor stravechi, Orcii si Goblinsii. Cele patru cariere in aceasta rasa sunt denumite: Ironbreaker, Hammerer, Engineer si Runepriest.

Empire este cea mai mare civilizatie umana din Lumea Veche, cu o istorie de peste 2000 de ani. The Empire este caracterizat de influente medievale si religioase. Carierele imperiului in WAR vor fi: Knight of the Blazing Sun, Witch Hunter, Bright Wizard si Warrior Priest.

High Elves sunt maestii in arta si magie, fiind una dintre cele mai vechi civilizatii din lumea Warhammer. Traiesc mii de ani si lupta traditional alaturi de Dwarfs impotriva fortelor raului. Swordmaster, Shadow Warrior si Archmage sunt carierele cunoscute pana in acest moment pentru aceasta rasa.

Destruction reprezinta forta raului, avand in componenta armatele Greenskins, Chaos si Dark Elves.

Greenskins reprezinta o armata unica in Warhammer Online. Aceasta este compusa din doua rase, Orcs si Goblins, dar va avea doar cate doua cariere de fiecare. Acestea sunt: Black Orc, Orc Choppa, Goblin Squig Herder si Goblin Shaman.

Chaos este armata care va distruge orice se afla in calea sa. Principalul inamic este considerat The Empire, rasa avand urmatoarele cariere: Chosen, Marauder, Magus si Zealot.

Dark Elves este armata desprinsa din High Elves, in urma refuzului de acordare a tronului din Ulthuan lui Malekith. In urma unui razboi civil care a decimat insula Ulthuam, Malekith impreuna cu adeptii sai s-au auto-exilat si au devenit Dark Elves. Asa cum este de asteptat, principalii inamici in WAR sunt High Elves.

Warhammer Online va aduce si noua generatie de lupta Realm vs Realm (RvR). Aceasta va avea loc pe trei fronturi: Dwarfs vs. Greenskins, Empire vs. Chaos si High Elves vs. Dark Elves, fiecare avand cate patru tipuri: Skirmishes, Battlefields, Scenarios si Campaigns.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu