Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Prince of Persia: Warrior Within


Vânat de Dahaka, o încarnare nemuritoare a Sorţii în căutarea răzbunării divine, Prinţul porneşte pe o cale a măcelului dar şi a misterului, pentru a-şi sfida moartea programată. Călătoria sa îl conduce în mijlocul infernal al unei insule blestemate, care adăpostea cele mai mari temeri ale omenirii.

Doar cu o determinare crâncenă, o sfidare amară şi stăpânirea noilor arte de luptă poate prinţul să se ridice la un nou nivel de luptă - şi să scape cu viaţă din această ultimă încercare.
  • Jocul Anului Revine: Prince of Persia 2 este cea mai anticipată urmare a aclamatului Prince of Persia: The Sands of Time, Jocul de Consolă nedisputat al anului 2003.
  • Un războinic Renăscut: Prinţul să maturizat enorm de la lupta sa curajoasă din Prince of Persia: The Sands of Time. Se întoarce aici cu aptitudini mai mortale, o inimă mai întunecată şi o sete de luptă.
  • Sistem de luptă liberă: Un nou sistem de luptă complex îţi permite să te lupţi fără nicio limită. Manipulează mediul şi pe inamicii înşisi pentru a-ţi dezvolta propriul stil de luptă. În plus, un sistem nou cu proiectile îţi permite să foloseşti o varietate de tactici de luptă.
  • O lume subterană violentă vă este dezvăluită: Explorează şi cucereşte o insulă subterană blestemată, un ţinut de reproducere al celor mai brutali şi mai înspăimântători monştri pentru omenire.
  • Controlează ravagiile timpului: Distruge-ţi inamicii cu noile puteri devastatoare ale Nisipurilor Timpului, oferind variaţii şocante în ale jocului
  • Cu cât lupţi mai tare, cu atât joci mai mult: Ore peste ore de acţiune trec în lupta ta pentru supravieţuire, inclusiv câteva bonusuri încurajatoare pentru cei care termină jocul.


1 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

Mie acest joc mi s-a parut cel mai greu de pana acum. Cel mai mult imi place faptul ca are mai multe sfarsituri, fiind diferite unele de celelalte.

Trimiteți un comentariu