Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Incarnate


Navigand pe vastul internet,mai din gresala mai din curiozitate,am dat peste un joc despre care nu am auzit nimic,partea hilara este ca nici nu aveam de unde,deoarece siturile care aminteau despre el erau foarte putine.
Produs de Radar Projects,jocul se afla in stadiul de proiect,alaturi de Prey 2 si Earth No More.Detaliile despre joc sunt putine.Cu greu am gasit ceva care sa imi mai ridice curiozitatea,atat mie cat si voua(cred).
Povestea se va desfăşura în zilele noastre şi va urmări aventurile lui Thomas Ludlow, un locuitor al oraşului Chicago care este recrutat de o organizaţie secretă pentru a vâna sufletele reîncarnate a unora dintre cei mai siniştri oameni din istorie. Însă nu totul este ceea ce pare, şi odată cu descoperirea treptată a motivului pentru care aceste suflete s-au reîntors vor apărea şi motivele pentru care Thomas a fost special recrutat pentru această misiune.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu