Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Champions Online


Champions Online este un MMOG dezvoltat de Cryptic Studios, cunoscuti pentru City of Heroes si City of Villains, urmand a fi distribuit de Atari din 2009. Champions Online va fi disponibil pe PC si Xbox 360, si face parte din franciza Champions, lansata pentru prima data in 1981.

Jucatorii vor fi chemati de eroii Champions, protectorii orasului Millennium, sa salveze omenirea de la caderea in sclavie. Eroul principal al jocului va fi total personalizabil, de la modul in care arata si pana la puterile pe care le poseda. Jucatorii vor avea ocazia sa creeze de la zero si cel mai de temut adversar. De la costum, abilitati si pana la culoarea in care se manifesta puterea acestuia, totul va putea construit si modificat de catre jucatori.

Actiunea in Champions Online va avea loc pe un teritoriu vast, care incepe cu cladirile moderne din Millenium City, continua cu arena interstelara si se termina cu orasul subacvatic Lemuria.

Printre eroii care vor apare ca NPC's in Champion Online, ii vom gasi pe Justiciar, Ironclad si Defender.
Jocul va folosi motorul Cryptic Engine.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu