Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Dark Horizon preview


Dark Horizon este un simulator spatial produs de Quazar Studio si distribuit de Paradox Interactive.Lansarea oficiala a avut loc in 26-Sep-2008 .
Dark Horizon ii duce pe jucatori la inceputul celei de-a doua ere a Galaxiei Enosta,cam la un secol inaintea disparitiei legendarului crucisator spatial "Talestra''.
Aceasta poveste apare in momentul in care in galaxie apare o noua forma de viata,numita simplu''De'Khete'',forma care le va aduce pe celelalte fiinte la extinctie.Jucatorul ia parte la aceste evenimente, în calitate de membru al cursei de gardieni.
Odată ce umani,dar acum fiind transformati si evoluat,Gardienii si-au creat propria lor lume si sunt singurii in stare sa se opuna noii forte distrugatoare a "Noii Rase".

Dark Horizon va avea si un editor, care va permite personalizarea navetelor, crearea de noi arme de foc precum si crearea unor noi moduri de joc.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu