Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Playboy : The Mansion


Playboy: The Mansion combina simularea sociala adusa la nivel de arta cu RPG-ul traditional si cu empire builder-ul. in rolul lui Hugh Hefner, ai transformat resedinta Playboy si revista intr-o icoana culturala dinamica si o marca de prestigiu. Vei deveni familiar cu femei extraordinare si celebritati, intr-o "viata" marcata de stilul inconfundabil Playboy. Faima iti va aduce acces exclusiv la arhivele Playboy, inclusiv la filmari din celebra resedinta Playboy.

Construieste Resedinta (Mansion): Stilul de viata Playboy incepe de acasa. Va fi casa ta o resedinta impunatoare construita pentru distractii sau un paradis al iubitorilor de gadget-uri? Pe masura ce faima si averea ta cresc, vei putea adauga proprietatii tale terenuri de tenis, case de jocuri, colivii imense, chiar si cea mai celebra grota din lume. Asigura-te doar ca vei construi suficiente dormitoare pentru prietenele tale.

Traieste in stilul de viata Playboy: Ce folos sa ai o resedinta stilata daca nu o poti imparti cu sute de amici celebri? Petrece-ti dupa-amiaza pe marginea piscinei, cu un grup de femei frumoase si apoi schimba-te in cea mai minunata pijama pentru o seara de dansuri decadente cu detinatorii primelor locuri in topurile muzicale, cu moguli ai industriei si cu staruri ale atletismului. Vei urmari un film in propria ta sala de cinema (Theatre Room) sau le vei admira pe Playmate-uri cum sar la trambulina? Viata poate fi atat de cruda uneori...

Construieste-ti Imperiul: Faima si averea nu se obtin cu usurinta. Condu un staff editorial excelent, ia interviuri celebritatilor si modeleaza-ti revista dupa capriciile pietei. Sunt cititorii brusc interesati de sport? Poate ca este timpul sa gazduiesti un turneu de tenis si ai o discutie cu Boris McEngroe. Si tine minte, oamenii nu cumpara Playboy doar pentru articole. in fiecare luna vei invita femei sa locuiasca la Resedinta (Mansion), sa isi faca antrenamentul de Playmate. Si da, evident ca TU vei superviza sedintele foto.


Caracteristici:

- Un mediu in intregime 3D, cu o camera dinamica, cu zoom. Departeaza-te cu camera pentru a admira fiecare zona a resedintei sau apropie-te pentru a vedea prim-planuri incitante.
- Multiple zone ale proprietatii Playboy, inclusiv interioarele resedintei, parcul din spate, piscina si grota, terenul de tenis, coliviile si gradina zoologica, casa jocurilor si garajul.
- Sute de "celebritati" - actori, atleti, scriitori, oameni de afaceri, comici, designeri de moda, manechine, muzicieni, politicieni, piloti de curse si oameni de stiinta.
- Modul "Imperiu" (Empire): alege-ti propriile scopuri (faima, tiraj al revistei, oaspeti etc.) si apoi lucreaza luni sau ani in sir pentru a le atinge.
- Modul "Campanie" (Campaign): zeci de campanii care il prezinta pe Hugh Hefner si resedinta Playboy castigand faima internationala.
- Filozofia Playboy: esti recompensat pentru ca traiesti bine, pentru ca ai o atitudine sexuala pozitiva si pentru ca promovezi toleranta si libertatea individuala.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu