Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Depresivii sunt atrasi de MMOuri


Chiar nu am vrut sa scriu despre criza financiara, ca sunt satul de statisticile si vestile proaste de care am parte prin ziare de cateva luni, dar stirea asta e prea amuzanta!

Avand in vedere ca economiile lumii se afla intr-o recesiune apocaliptica, fiecare dintre noi se uita constant peste umar, parca asteptand sa fie concediat, iar altii ajung sa sara de la ferestrele fostelor birouri datorita disperarii. Mai putin designerii de jocuri MMO din Asia, care vad in situatia asta o noua oportunitate de afaceri: somerii!!!

Are logica doar din punctul de vedere al faptului ca somerii au mai mult timp la dispozitie, dar de aici pana la a renunta sa-ti completezi CV-ul pentru a intra intr-un raid cu ghilda e cale destul de lunga.

Unii spun ca internautii din Asia sunt mai atrasi de MMOuri de cat cei din SUA si Canada sau Europa, pentru ca in Asia accesul la Internet prin conexiuni broadband e mai ieftin decat oriunde altundeva in lume. Totusi, sa nu uitam ca si un archmage de nivel 60 trebuie sa manance, iar jocurile pe calculator nu te hranesc.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu